قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۰۴/۰۸ - ۱۴:۵۵
دبیر کمسیون امنیت ملی مجلس در گفتگو با «سراج24» مطرح کرد:

دولت مراقب باشد تا جریان فتنه پوست خربزه زیر پایش نیندازد/ تا فتنه‌گران اعلام تبری نکرده‌اند باید از بازگشت آنها جلوگیری شود

محمدحسن آصفری تاکید کرد: فتنه‌گری فتنه‌گران کمتر از هشت سال عملیات رژیم بعثی علیه ایران نبود و اگر حضور مردم در 9 دی نبود معلوم نبود چه برنامه‌هایی را علیه نظام در سر داشتند.

دولت مراقب باشد تا جریان فتنه پوست خربزه زیر پایش نیندازد/ تا فتنه‌گران اعلام تبری نکرده‌اند باید از بازگشت آنها جلوگیری شود

محمدحسن آصفری، دبیر کمسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با «سراج24» اظهار داشت: فتنه 88 آسیب های جدی به نظام وارد کرد. این جریان پیروزی عظیم  چهل میلیونی را در کام مردم تلخ کرد و به نظر من فتنه‌گری آن ها کمتر از هشت سال عملیات رژیم بعثی علیه ایران نبود و اگر حضور مردم در 9 دی نبود معلوم نبود چه برنامه‌هایی را علیه نظام در سر داشتند.

 عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: دولت باید توجه داشته باشد که جریان فتنه به دنبال ایجاد اختلاف و بدبین کردن مردم به نظام است و دولت باید مراقب باشد تا جریان فتنه پوست خربزه زیر پای دولت نیندازد و غافل از اقدامات آن ها نشود.

دبیر کمیسیون امنیت ملی اظهار داشت: تا وقتی که عناصر فتنه از اقدامات خود تبری نجسته و توبه نکرده‌اند باید از بازگشت آنها خودداری شود. وی همچنین با هشدار به دولت که مراقب باشد فتنه‌گران پوست خربزه زیر پایش نیندازند، بر هوشیاری دولت نسبت به اقدامات این جریان تاکید کرد.

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴